Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Arome tutun Bogmad
9 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aromele dau tutunului natural un gust asemanator celor mai cunoscute brand-uri: K, D, M. Produsul este foarte usor de aplicat datorita recipientului cu pulverizator.

Mod de folosire: Agitati recipientul inainte de folosire. Intindeti tutunul pe o suprafata plana, pulverizati aroma si apoi amestecati bine. Dupa pulverizare, tutunul trebuie tinut intr-un recipient inchis cel putin 2-3 ore pentru o mai buna aromatizare. In functie de calitatea tutunului puteti repeta procedura.

Compozitie: apa, aroma, propilenglicol Conform datelor producatorului continutul unui flacon de 30 ml este suficient pentru aromatizarea a 5 kg de tutun. Acest lucru variaza in functie de calitatea tutunului si de numarul de aplicari.

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE: Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. In cazul societatilor comerciale, preturile sunt negociabile si in functie de volumul achizitionat putem asigura transport gratuit cu mijloacele noastre auto in judetele limitrofe jud. Prahova - B, IL, BZ, DB, BV, VN si nu numai. Producator: GOLD STEAM GARDEN SRL Distribuitor: BOGMAD TRADING & DISTRIBUTION SRL, Ploiesti, jud. Prahova, 0729800276
Din Gura in Gura